moonaaa

فروش محصولات دانلودی

moonaaa

فروش محصولات دانلودی

فروش محصولات دانلودی

بایگانی
آخرین نظرات

۳۲ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
پاورپوینت حمایتهای روانی اجتماعی در حوادث غیرمترقبه Psychological First Aids
فرمت فایل دانلودی: .pptx
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 62
حجم فایل: 1086 کیلوبایت
قیمت: 30000 تومان

 

دانلود پاورپوینت با موضوع حمایتهای روانی اجتماعی در حوادث غیرمترقبه Psychological First Aids،
در قالب ppt و در 62 اسلاید، قابل ویرایش.

 

بخشی از متن پاورپوینت:
بحران در حقیقت یک فشار زایی روانی – اجتماعی بزرگ و ویژه است که باعث در هم شکسته شدن انگاره های متعارف زندگی و واکنش های اجتماعی می شود و با آسیب های جانی و مالی ، تهدیدها ، خطرها و نیازهای تازه ای که به وجود می آورد . در نتیجه می توان بحران را اینگونه تعریف کرد : ـ حادثه ای که به طور طبیعی و یا توسط بشر به طور ناگهانی و یا به صورت فزاینده به وجود می آید و سختی و به مشقتی به جامعه انسانی به گونه ای تحمیل نماید که جهت بر طرف کردن آن نیاز به اقدامات اساسی و فوق العاده باشد.
 ایران جزء ده کشور بلاخیز دنیا است.
حوادثی مانند سیل، زلزله، رانش زمین، آتش سوزی های گسترده از رویدادهایی هستند که  هر ساله منجر به مرگ و میر و آسیبهای جسمی و روانی  هزاران انسان می شوند. این حوادث می توانند تنش روانی قابل توجهی برای بازماندگان ایجاد کنند و عوارض روانی جدی و دیرپایی را باقی گذارند.
  این حوادث در مدت زمان کوتاهی ظاهر می شوند ولی تاثیری که بر روی زندگی افراد می گذارند
 طولانی مدت خواهد بود.
تیم حمایت های روانی-  اجتماعی:
مقصود تیمی است  متشکل از یک روانپزشک، یک روانشناس و درصورت امکان یک مددکار اجتماعی (یا سایر متخصصین دیگر برحسب ضرورت) که عمده وظیفه مداخله دربحران و ارائه مداخلات روانی- اجتماعی را بعهده می گیرد. این تیم تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و بصورت سیاری به محل اسکان افراد آسیب دیده مراجعه نموده و پس از غربالگری آنان از نظر وجود علائم روانی ناشی از تروما، در قالب گروههای مشاوره ای، مداخلات روانی- اجتماعی لازم را ارائه می نمایند. محل استقرار این تیم درستاد حمایت روانی- اجتماعی در منطقه آسیب دیده می باشد
ولی عمده فعالیتهای غربالگری، مداخله ای و پیگیری های لازم را بصورت سیاری و با مراجعه به محل اسکان بازماندگان حادثه  انجام می دهند ... 

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 

 

  • فیض اله رحیمی سرداری
  • ۰
  • ۰

پیش نمایش

پاورپوینت-خلاصه-کتاب-مباحث-جاری-در-حسابداری-تالیف-دکتر-حسین-کرباسی-یزدی

پاورپوینت خلاصه کتاب مباحث جاری در حسابداری تالیف دکتر حسین کرباسی یزدی

فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 206
حجم فایل: 860 کیلوبایت
قیمت: 45000 تومان

 

دانلود پاورپوینت با موضوع خلاصه کتاب مباحث جاری در حسابداری تالیف دکتر حسین کرباسی یزدی،
فرمت فایل : پاورپوینت ( PPT ) قابل ویرایش.
تعداد اسلاید : 206

 

بخشی از متن این پاورپوینت :

پیمان اعم ازکوچک وبزرگ ،یک توافق دو جانبه است که به موجب آن پیمانکار می تواند عملیاتی را تعهد واجرا نماید . مانند ساختن پل ، ساختمان ، کشتی ، جاده سازی یاریل گذاری راه آهن . پیمانهای بزرگ نیاز به مدت وزمان طولانی برای تکمیل دارند .
کارفرما : اشخاص حقیقی ویا حقوقی که عملیاتی را برای اجرا وساخت وساز به اشخاص دیگری واگذاری می نمایند.
پیمانکار : اشخاص حقیقی ویا حقوقی که عملیاتی رااجرا نماید وطرف دیگر قرارداد می باشند .
قرارداد : توافق بین پیمانکار وکارفرما برای تکمیل ویا ساخت وساز یک عملیات را قرارداد نامند .
مبلغ قرارداد : رقم توافق شده ای است که کافرما متعهد می گردد آن را در پایان مدت ویا در مقاطع معین پرداخت نماید .
قرارداد دست دوم : بعضی اوقات پیمانکار دست اول (اصلی ) یک بخشی از کار را به پیمانکار دست دوم واگذار می نماید وبرای انجام عملیاتی مانند رنگ کاری ، سنگ ریزی کف وغیره با او قرارداد منعقد می نماید دراین صورت این قرارداد را دست دوم نامند .
کار گواهی شده : پیمانکار براساس درصد پیشرفت کار در مقاطع مختلف اقدام به تهیه وارسال صورت وضعیت برای کارفرما می نماید . این صورت وضعیتها باید با تایید دستگاه نظارت ویا ناظر مقیم که از سوی کارفرما تعیین می شود ، برسد .مبلغ کار انجام شده توسط پیمانکار که به تایید دستگاه نظارت برسد (( کار گواهی شده )) نامند .
کار گواهی نشده : اگر پیشرفت عملیات نا مطلوب باشد وبه مرحله مورد انتظار نیز نرسد ، اگر چه فعالیت تکمیل وانجام شده است ، لکن بعلت نداشتن کیفیت نایید نخواهد شد . لذا در اصطلاح آن را (( کار گواهی )) نشده )) نامند
قراردادهای امانی :. در این موارد پیمانکار بهای تمام شده واقعی را که حاشیه سود به آن اضافه شده باشد قبول می نماید این سود می تواند به شکل رقم ثابت ویا درصدی نسبت به بهای تمام شده باشد . در این قراردادها کارفرما با هزینه های انجام شده ،پیمانکار  را مورد بررسی ومداقه قرار می دهد زیرا نسبت به آن حق مالکیت دارد .

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

  • فیض اله رحیمی سرداری
  • ۰
  • ۰

طرح کار افرینی کارخانه آرد

نکته:

این فایل شامل احداث کارخانه ارد و دستگاهای مورد نیاز کامل کارخانه ارداست همراه با توضیحات کامل مراحل احداث کارخانه ارد مقدمه کارخانجات تولیدی بعد از اخذ پروانه بهره برداری آماده هستند تا کالای ورودی را گرفته و شروع به کار کنند کارخانه آرد نیز بعد از اخذ این پروانه آماده دریافت گندم است تا شروع به فعالیت کند . و چون امروزه کل خرید گندم به وسیله اداره غله خریداری می شود اکثر کارخانجات آرد سازی با قرارداد با اداره غله کشور تعیین سهمیه می شوند . کارخانجات بسته به ظرفیت تولید کارخانه با اداره غله قرارداد می بندند سهمیه بر اساس تعهد سهمیه داده می شود . گندم آورنده با حواله های اداره غله کشور وارد کارخانه آرد می شود با مقداری که حواله تعیین کرده به آن آرد داده می شود و رسیدی از کامیون دار می گیریم . با اخذ رسید از راننده کامیون مقدار حواله آرد داده می شود مقدار حقوق کارخانه آرد بر اساس تنی آردی است که در آخر ماه تحویل داده میشود . دستمزد آسیابانی به وسیله سازمان حمایت از تولید و مصرف کننده تعیین می گردد و به وسیله اداره غله وجه آن پرداخت می شود . شرح عملکرد بخش اداری گندم با کامیون هایی که راننده آن حواله ای از اداره غله به دست دارد وارد کارخانه می شود . راننده به بخش اداری مراجعه کرده و وارد دفتر مدیر تولید و یا سر شیفت می شود . مدیر تولید کسی که تمامی مراحل کارخانه را اعم از دریافت گندم و تولید آرد و تحویل آن کنترل می کند . از طرف اداره غله به کارخانه دار سه دفتر مخصوص داده می شود به نام دفاتر واردات گندم , دفتر روزنامه و دفتر معین که در دست مدیر تولید است . کارخانه ابتدا گندم وارد شده را وزن می کند بعد آن را تخلیه کرده و ذخیره می کنند . اداره غله گندمی را که فرستاده تمامی مشخصات آن را که ضایعات آن مشخص شده و مشخصات آرد تولید شده تحویلی را در حواله ای که توسط راننده فرستاده شده مشخص کرده . پس در حواله میزان آرد تحویلی ونوع آرد آن مشخص شده تحویل مدیر تولید داده می شود . مدیر تولید تمام مشخصات حواله را وارد دفتر واردات گندم می کند که شامل شماره حواله , تاریخ ورودی ,وزن خالص گندم , میزان افت آن نوشته می شود . در دفتر روزنامه نیز ریز ریز حواله ها با تمامی جزئیات آن در طی روز صادر می شود نوشته می شود . گندم بدین شکل پذیرفته می شود و در کارخانه تبدیل به آرد می شود . حال برای تحویل آرد : اداره غله حواله ای می دهد که کارخانه آردی با این مشخصات در اختیار خریدار قرار دهد. خریدار وارد کارخانه شده و به مدیر تولید مراجعه می کند . مدیر تولید بر اساس میزان حواله , تولید کارخانه , مقدار مورد نیاز خریدار را به صورت ماهانه یا روزانه یا هفته ای این مقدار آرد تحویل بگیرید . پس خریدار راننده کامیونی را معرفی می کند و مقدار درخواستی وارد کامیون کرده و تحویل داده می شود و رسیدی از کامیون یا راننده اخذ می شود که به آن رسید تعیدیه تحویل میزان حواله نامیده میشود . که این اطلاعات یعنی اطلاعات آرد صادر شده در دفتر روزنامه ثبت می شود . مقدار حقوق کارخانه دار بر اساس تن آردی است که در آخر ماه تحویل داده می شود . نرخ تبدیل یک تن گندم به آرد تعیین شده بعداز پایان هر ماه میزان تولیدی را به ادراه غله داده می شود و حقوق به وسیله اداره غله که زیر مجموعه اداره بازرگانی است وجه پرداخت می شود . به طور کلی گندم به طور امانت وارد کارخانه می شود . از تخلیه گندم تا بارگیری کیسه های آرد بر عهده کارخانه دار است پس اگر کارخانه به اندازه مورد نیاز محاسبه شده اداره غله آرد تحویل ندهد خود کارخانه باید جوابگو باشد و از طرف شورای آرد و نان این مسئله پیگیری می شود. دفتر معین که توسط مدیر تولید نیز پر می شود در آخر ماه مشخص می کند که چند نفر خریدار وجود دارد و میزان آرد تحویل داده شده به این افراد نوشته شده است . انواع آردها با سبوس گیری متفاوت انجام می گیرد . در حوله ها ذکر شده این درصد آرد تحویل داده می شود که نشاندهنده مقدار درصد سبوس در آرد است . شرح عملکرد کارخانه مراحل فراوری گندم در کارخانجات آرد سازی از بدو ورود کامیونهای گندم به کارخانه تا خروج کامیونهای آرد از کارخانه های آرد سازی بدین شرح می باشد . اول باید بدانیم که کلیه گندم تولیدی کشور از نظر کیفیت یکسان نیستند و انواع گوناگون دارند و اغلب کارخانجات که به کیفیت آرد تولید شان اهمیتی قائل هستند سعی می کنند انواع گندمها را در انبارهای خاصی تخلیه کنند که در موقع آرد از انواع گندمها مخلوط جهت ارتقاء کیفیت آرد استفاده کنند . و اما از بدو ورود کامیون گندم در انبار یا سیلوها جهت تخلیه و همچنین جهت کنترل گرد و خاک گندمهای در حال تخلیه دستگاههای مکنده شروع به کار و گردو خاک احتمالی گندم را به انبارهای ضایعات هدایت می کند . از این جاست که کار اصلی مراحل فراوری گندم به آرد شروع می شود یعنی گندم به وسیله تسمه نقاله یا الواتر به دستگاههای بوجاری پوستگیری , شن گیری ,تخمه علف گیر و غیره طی مراحل خاص هدایت و بعد از آن که تمام ضایعات از گندم جدا و گندم کاملا پاک می شود . مراحل بعدی نم زنی به گندم شروع می شود متعاقب آن گندمهای نم زده جهت خراب و خشک شدن نسبی به سیلوهای خاصی هدایت که بعد از مدتی گندمها آماده آرد شدن می شود .فرق نم زدن با نزدن آن این است که اگر نم زده نشود کار جداسازی سبوس از گندم سخت تر می شود در نتیجه آرد سفید نمی شود . گندمهای آماده آرد شدن در داخل دستگاهها به آرد تبدیل می شوند و وارد لوله هایی می شود که تعدادی کارگر سر هر کدام از آن لوله ها ایستاده اند آنها کیسه را به دور آن لوله با کمر بندی محکم می کنند و با فشار دادن یک دکمه اندازه ای آرد وارد کیسه می شود و با برداشتن دست از روی دکمه ورود آرد قطع می شود بعد آن کیسه را وزن می کنند هر کیسه kg  40 آرد دارد سپس از میزان کردن آرد داخل کیسه با چرخ صنعتی سر کیسه ها را دوخته سپس تعداد کارگر دیگر کیسه ها را داخل انبار قرار می دهند . تخلیه گندم با جک و بیل برقی صورت می گیرد و آرد آماده در داخل کیسه توسط نوار نقاله بالا برده می شود و کارگر دیگر در بالای کامیون کیسه را گرفته و در داخل ماشین جا سازی می کند . کارخانجات انواع اقسام آرد را تولید می کنند که بعضی از آردها تولیدی از قبیل آرد صنعتی که مصرف آنها در کارخانه های ماکارونی , کارخانه بیسکویت سازی و قنادی ها و مقداری هم آرد خبازی تولید می شود که در اختیار نانوایی های شهر و روستا قرار می گیرد که بهترین نان از نظر کارشناسان پزشکی دنیا نانی است که صد در صد با سبوس طبخ شده باشد . انواع آرد مثل آرد وارسی که سبوس ندارد بر اساس نیاز هر چه آرد سفید تر شود سبوس آن کمتر می شود . آرد خبازی سبوس بیشتری دارد که هر چه سبوس بیشتر باشد غذاییت نان بیشتر است . ضایعات گندم از هم جدا شده و به انواع مختلفی تبدیل می شود مثل چینه مرغی , کلوخ , تخمه علف , کاه و خاک به غیر از خاک همه ضایعات گندم مورد استفاده دامداری هاست برای تغذیه دامها و طیور . بهداشت تمامی کارخانجات زیر نظر اداره بهداشت هستند از نظر تجهیزات , سلامتی کارگران , بهداشت کارگران و بهداشت محیط بررسی می شود تمام کارگران باید لباس مخصوص به تن داشته باشند . مشکلات

  • ناهماهنگی بین اداره غله با اتحادیه نانوا
  • به موقع تحویل ندادن گندم و در مقابل اتحادیه خواهان آرد زیاد بوده زیرا با سرد شدن آرد کیفیت نان ارتقاء می یابد .
  • اگر سازمان غله بیش از حد خصوصا در فصل خاصی گندم فرستد و یا حواله صادر نکند کارخانه با مشکل روبرو می شود .
  • چون اداره غله گندم را می فرستد شاید گندم خوبی نباشد در نتیجه اختلاف گندمها و ترکیب آنها جهت بالا بردن کیفیت از دست کارخانه خارج می شود .
  • کارخانجات با تمام ظرفیت اسمی خودکار نمی کنند به همین دلیل برای آنها به صرفه نیست .
  • اگر گندم دیر برسد برای کارخانه دار هزینه دارد

توقعات گندم از انحصار اداره غله خارج شود و خریداری گندم را بر عهده کارخانه دار بگذارد و در عوض تحویل آرد در انحصار اداره غله باشد تا کارخانجات جهت ارتقاء آرد تولیدی دستشان باز باشد . به عبارت دیگر علت عدم کیفیت نان فقط به این علت است که کیفیتی در آرد تولیدی کارخانجات نیست چون انگیزه در دریافت گندم و تبدیل به آرد و انتقال آن خلاصه می شود پس توجهی به کیفیت آن ندارند . اما اگر کارخانجات به طور خصوصی به دنبال گندم بوده سعی در بهبود کیفیت آرد تولیدی داشته و نتیجتا که کیفیت نان بهتر می شود .   طرح کار افرینی کارخانه آرد  

 

 

 

دانلود محصول

 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

  • فیض اله رحیمی سرداری
  • ۰
  • ۰
پاورپوینت آزمایش تعیین گروه خونی

فرمت فایل دانلودی: .pptx
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 23
حجم فایل: 5088 کیلوبایت
قیمت: 25000 تومان

دانلود پاورپوینت با موضوع آزمایش تعیین گروه خونی،
در قالب ppt و در 23 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

آزمایش تعیین گروه خونی
اهمیت گروه خونی
نظام ABO
خلاصه جداول تعیین گروه خونی
روش کار
شرح آزمایش
و ...

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است
  • فیض اله رحیمی سرداری
  • ۰
  • ۰
پاورپوینت آزمایش تعیین گروه خونی

فرمت فایل دانلودی: .pptx
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 23
حجم فایل: 5088 کیلوبایت
قیمت: 25000 تومان

دانلود پاورپوینت با موضوع آزمایش تعیین گروه خونی،
در قالب ppt و در 23 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

آزمایش تعیین گروه خونی
اهمیت گروه خونی
نظام ABO
خلاصه جداول تعیین گروه خونی
روش کار
شرح آزمایش
و ...

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
  • فیض اله رحیمی سرداری
  • ۰
  • ۰

دیگ بخار

 

 
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل pdf
حجم فایل 2317 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 80

 

فصل اول : ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی ﺑﻮﯾﻠﺮﻫﺎ

1-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮ ﻣﺼﺎرف ﺑﻮﯾﻠﺮ 

2-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮ ﻓﺸﺎر ﺳﯿﮑﻞ آب و ﺑﺨﺎر

 3-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮ ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺻﻨﻌﺘﯽ و ﻣﺘﺎﻟﻮژﯾﮑﯽ

 4-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮ ﺳﻄﻮح ﺗﺒﺎدل ﺣﺮارﺗﯽ

5-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮ ﻣﺤﺘﻮای ﻟﻮﻟﻪ ﻫﺎ

6-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮ ﻓﺸﺎر ﮐﻮره ﺑﻮﯾﻠﺮ

7-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮ ﻧﻮع اﺣﺘﺮاق

8-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮ ﻣﻨﺒﻊ اﻧﺮژی ﺑﻮﯾﻠﺮ

9-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮﻧﻮع ﺳﯿﺎل ﻋﺎﻣﻞ

10-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮ ﻧﻮع ﺳﯿﺮﮐﻮﻻﺳﯿﻮن ﺳﯿﺎل ﻋﺎﻣﻞ

 11-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮ ﻧﺎم ﺳﺎزﻧﺪه ﺑﻮﯾﻠﺮ

12-1- ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی از ﻧﻈﺮ ﺷﮑﻞ و ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﻟﻮﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮﯾﻠﺮ

 13-1- ﺗﺸﺨﯿﺺ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﯾﮏ ﺑﻮﯾﻠﺮ از روی ﻧﻤﻮدار

ﻓﺼﻞ دوم : اﻧﻮاع ﺑﻮﯾﻠﺮ ﻫﺎ و ﻋﻤﻠﮑﺮد آﻧﻬﺎ

 1-2- دﯾﮓ ﻫﺎی ﭼﺪﻧﯽ 

2-2- دﯾﮓ ﻫﺎی ﻓﻮﻻدی 

1-2-2- ﺗﺎرﯾﺨﭽﻪ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻮﯾﻠﺮﻫﺎی ﻓﺎﯾﺮﺗﯿﻮب

 1-1-2-2- اﻧﻮاع ﺑﻮﯾﻠﺮﻫﺎی ﻓﺎﯾﺮﺗﯿﻮب

ﺗﺎرﯾﺨﭽﻪ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻮﯾﻠﺮﻫﺎی واﺗﺮ ﺗﯿﻮب

 1-2-2-2- اﻧﻮاع ﺑﻮﯾﻠﺮﻫﺎی واﺗﺮﺗﯿﻮب

3-2- ﺑﻮﯾﻠﺮﻫﺎی ﻧﯿﺮوﮔﺎﻫﯽ و اﻧﻮاع آﻧﻬﺎ 

1-3-2- دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر ﺑﺎ ﺳﯿﺮﮐﻮﻻﺳﯿﻮن ﻃﺒﯿﻌﯽ

 2-3-2- دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر ﺑﺎ ﺳﯿﺮﮐﻮﻻﺳﯿﻮن اﺟﺒﺎری

 1-2-3-2- ﺑﻮﯾﻠﺮ ﺑﺎ ﺳﯿﺮﮐﻮﻻﺳﯿﻮن اﺟﺒﺎری و زﯾﺮ ﻧﻘﻄﻪ ﺑﺤﺮاﻧﯽ ﺑﺎ درام

  2-2-3-2- ﺑﻮﯾﻠﺮ ﺑﺎ ﺳﯿﺮﮐﻮﻻﺳﯿﻮن اﺟﺒﺎری و زﯾﺮ ﻧﻘﻄﻪ ﺑﺤﺮاﻧﯽ و ﯾﮑﺒﺎر ﮔﺬر

 4-2- دﯾﮓ ﻫﺎی ﭘﮑﯿﺞ

5-2- ﻧﺤﻮه اﻧﺘﺨﺎب دﯾﮓ ﺑﺨﺎر

ﻓﺼﻞ ﺳﻮم : ﺗﺸﺮﯾﺢ اﺟﺰای دﯾﮓ ﺑﺨﺎر

 1-3- ﻣﺪارﻫﺎی ﻋﻤﻠﮑﺮد دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

 1-1-3- ﻣﺪار آب و ﺑﺨﺎر و اﺟﺰای آن

 1-1-1-3- ﮐﻮره

2-1-1-3- ﻟﻮﻟﻪ اﺻﻠﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ آب ﺑﻮﯾﻠﺮ

  3-1-1-3- ﭘﻤﭗ ﺗﻐﺬﯾﻪ آب ﺑﻮﯾﻠﺮ

 4-1-1-3- ری ﻫﯿﺘﺮﻫﺎ

5-1-1-3- اﮐﻮﻧﻮﻣﺎﯾﺰر

6-1-1-3- ﭘﯿﺶ ﮔﺮم ﮐﻦ دوار ﯾﺎ ﯾﺎﻧﮕﺴﺘﺮوم

 7-1-1-3- دی ﺳﻮﭘﺮﻫﯿﺘﺮﻫﺎ

8-1-1-3- ﺷﯿﺮﻫﺎی اﻃﻤﯿﻨﺎن

2-1-3- ﻣﺪار ﺳﻮﺧﺖ و ﻫﻮا و اﺟﺰای آن

  1-2-1-3- ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺳﻮﺧﺖ و اﻧﻮاع آن

 2-2-1-3- ارزش ﺣﺮارﺗﯽ 

3-2-1-3- اﺣﺘﺮاق و ﺗﻌﺮﯾﻒ آن

 4-2-1-3- ﻣﺤﺼﻮﻻت اﺣﺘﺮاق

5-2-1-3- راﻧﺪﻣﺎن اﺣﺘﺮاق

2-3- ﻣﺸﻌﻞ ﻫﺎ و اﻧﻮاع آﻧﻬﺎ

1-2-3- ﻣﺸﻌﻞ ﻫﺎی ﺗﺒﺨﯿﺮی

2-2-3- ﻣﺸﻌﻞ ﻫﺎی ﭘﻮدر ﮐﻨﻨﺪه

 3-2-3- ﻣﺸﻌﻞ ﻫﺎی ﮔﺮﯾﺰ از ﻣﺮﮐﺰ

3-3- ﺑﺎزده ﺣﺮارﺗﯽ دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

ﻓﺼﻞ ﭼﻬﺎرم : رﺳﻮﺑﺎت و ﺧﻮرﻧﺪﮔﯽ در دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

  1-4- رﺳﻮﺑﺎت و ﺧﻮرﻧﺪﮔﯽ در دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر 

2-4- ﺷﺴﺘﺸﻮی دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر 

3-4- روش ﻫﺎی ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان آﻟﻮدﮔﯽ ﺳﻄﻮح ﺣﺮارﺗﯽ دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

 1-3-4- روش دﺳﺘﯽ

2-3-4- روش ﮐﺎﺗﺪﯾﮏ

ﻓﺼﻞ ﭘﻨﺠﻢ : ﻧﺼﺐ ، راه اﻧﺪازی و ﺑﻬﺮه ﺑﺮداری از دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

 1-5- ﻧﺤﻮه ﻧﺼﺐ دﯾﮓ ﻫﺎی ﺣﺮارت ﻣﺮﮐﺰی

2-5- راه اﻧﺪازی و ﺑﻬﺮه ﺑﺮداری از دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

1-2-5- ﺑﺎزدﯾﺪﻫﺎی ﻗﺒﻞ از راه اﻧﺪازی

2-2-5- ﭘﺮﮐﺮدن دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر 

3-2-5- ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﻨﺘﺮل وزش دﯾﮓ ﺑﺨﺎر

4-2-5- ﻣﺸﻌﻞ ﻫﺎی ﺳﻮﺧﺖ ﺳﺒﮏ ) آﺗﺶ زا 

5-2-5- ﺗﺨﻠﯿﻪ از زﯾﺮ دﯾﮓ و ﺗﺨﻠﯿﻪ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ

6-2-5- ﺧﻮاﺑﺎﻧﺪن ﻋﺎدی ﺟﻬﺖ ذﺧﯿﺮه ﻧﮕﺎه داﺷﺘﻦ واﺣﺪ

7-2-5- ﺧﻮاﺑﺎﻧﺪن ﻋﺎدی ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﮐﺎر ﺗﻌﻤﯿﺮاﺗﯽ

8-2-5- ﺧﻮاﺑﺎﻧﺪن اﺿﻄﺮاری واﺣﺪ

9-2-5- راه اﻧﺪازی دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر ﮔﺎزﺳﻮز

10-2-5- ﺧﻮاﺑﺎﻧﺪن دﯾﮓ ﺑﺨﺎر ﮔﺎزﺳﻮز

ﻓﺼﻞ ﺷﺸﻢ : ﮐﻨﺘﺮل و ﺑﺎزرﺳﯽ دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

 1-6- ﮐﻨﺘﺮل دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

1-1-6- ﮐﻨﺘﺮل ﻓﺸﺎر

2-1-6- ﮐﻨﺘﺮل درﺟﻪ ﺣﺮارت ﺑﺨﺎر

3-1-6- ﮐﻨﺘﺮل ﺳﻮﺧﺖ و ﻫﻮا

4-1-6- ﮐﻨﺘﺮل آب ﺗﻐﺬﯾﻪ

2-6- ﺑﺎزرﺳﯽ اﺳﺎﺳﯽ ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر 

ﻓﺼﻞ ﻫﻔﺘﻢ : ﻃﺮاﺣﯽ و ﺳﺎﺧﺖ دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

  1-7- ﻃﺮاﺣﯽ دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر 

2-7- ﻧﺤﻮه ﺳﺎﺧﺖ دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر 

3-7- ﻣﺮاﺣﻞ ﺳﺎﺧﺖ دﯾﮓ ﻫﺎی ﭼﺪﻧﯽ ﺷﺮﮐﺖ اﯾﺮﻓﻮ

 1-3-7- ﺗﻬﯿﻪ ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ

2-3-7- ﺗﺎﯾﯿﺪ ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن

3-3-7- آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه و ﺧﺪﻣﺎت ﻻزم ﺟﻬﺖ ﺗﺎﯾﯿﺪ ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ

  4-3-7- اﻧﺒﺎر و ﺗﻮزﯾﻊ ﻣﻮاد 

5-3-7- آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه و ﮐﻨﺘﺮل آﻧﺎﻟﯿﺰ ذوب 

6-3-7- ﺗﻬﯿﻪ ذوب دﯾﮓ ﻫﺎ و ﻋﻤﻠﯿﺎت ذوب رﯾﺰی

 7-3-7- ﻗﺎﻟﺒﮕﯿﺮی و ﻣﺎﻫﯿﭽﻪ ﮔﯿﺮی دﯾﮓ ﻫﺎ

8-3-7- ورﻗﮑﺎری و ﻧﻘﺎﺷﯽ 

9-3-7- ﺗﺨﻠﯿﻪ دﯾﮓ ﻫﺎ از ﻣﺎﺳﻪ و ﻣﺮاﺣﻞ ﺗﮑﻤﯿﻠﯽ

10-3-7- ﺗﺴﺖ ﻫﯿﺪرواﺳﺘﺎﺗﯿﮏ ﭘﺮه ﻫﺎ

11-3-7- ﻣﺎﺷﯿﻨﮑﺎری ﭘﺮه ﻫﺎ و ﻣﻮﻧﺘﺎژ 

12-3-7- ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی و ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺑﻪ اﻧﺒﺎر 

13-3-7- ﺗﺤﻮﯾﻞ دﯾﮓ ﭼﺪﻧﯽ ﺑﻪ ﻣﺼﺮف ﮐﻨﻨﺪه 

14-3-7- ﺑﺎزرﺳﯽ و آزﻣﺎﯾﺶ در ﺣﯿﻦ ﻓﺮآﯾﻨﺪ و ﻓﻨﻮن آﻣﺎری در ﺷﺮﮐﺖ اﯾﺮﻓﻮ

ﻓﺼﻞ ﻫﺸﺘﻢ : ﺗﻌﻤﯿﺮ و ﻧﮕﻬﺪاری دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

 1-8- ﻧﮕﻬﺪاری دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر ﻏﯿﺮ ﻓﻌﺎل

1-1-8- ﻧﮕﻬﺪاری دﯾﮓ ﺑﺨﺎر ﺑﻪ روش ﺧﺸﮏ

2-1-8- ﻧﮕﻬﺪاری دﯾﮓ ﺑﺨﺎر ﺑﻪ روش ﺗﺮ 

2-8- ﻧﮕﻬﺪاری ﻧﺎﺣﯿﻪ اﺣﺘﺮاق در دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

  3-8- رﻓﻊ ﻋﯿﻮب در دﯾﮓ ﻫﺎی ﺑﺨﺎر

 

 

دانلود دیگ بخار

 

  • فیض اله رحیمی سرداری
  • ۰
  • ۰
پاورپوینت تکنولوژی و فرآوری رب گوجه فرنگی

فرمت فایل دانلودی: .pptx
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 79
حجم فایل: 7619 کیلوبایت
قیمت: 30000 تومان

 

دانلود پاورپوینت با موضوع تکنولوژی و فرآوری رب گوجه فرنگی،
در قالب ppt و در 79 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
 
گوجه فرنگی
خلاصه فرآیند تولید رب
ویژگی های فیزیکی
ویژگی های شیمیایی
ویژگی های میکروبی
خطرات احتمالی فیزیکی
خطرات احتمالی میکروبی
خطرات احتمالی شیمیایی
کاربرد محصول
و ...

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
  • فیض اله رحیمی سرداری
  • ۰
  • ۰
ادبیات نظری تحقیق مسئولیت پیامبر در قرآن

ادبیات نظری تحقیق مسئولیت پیامبر در قرآن

دانلود ادبیات نظری تحقیق مسئولیت پیامبر در قرآن

ادبیات نظری تحقیق مسئولیت پیامبر در قرآن
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل doc
حجم فایل 51 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21

ادبیات نظری تحقیق مسئولیت پیامبر در قرآن در 21 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.

 

بخشی از متن :

تعریف مسؤولیت در لغت و اصطلاح

این واژه، از ریشه‌ی سَأَلَ به معنی پرسیدن و درخواست کردن است. مسؤولیت، مصدر جعلی از اسم مفعول سَأَلَ و به معنی موظف بودن به انجام دادن کاری می‌باشد. مسؤول بودن، یعنی:

1ـ موظف دانستن خود به انجام دادن کاری. این معنی در سوره‌ی فرقان آیه 16 بیان شده است: «لهَُّمْ فِیهَا مَا یَشَاءُونَ خَلِدِینَ کاَنَ عَلی‏ رَبِّکَ وَعْدًا مَّسُْئولا. جاودانه هر چه بخواهند در آن جا دارند. پروردگار تو مسئوول [تحقق‏] این وعده است.»

2ـ بازخواست شدن در برابر چگونگی انجام دادن کارهایی که خود تعیین کرده یا از او خواسته شده؛ این معنی در سوره‌ی احزاب آیه 15 بیان شده است: «وَ لَقَدْ کاَنُواْ عَاهَدُواْ اللَّهَ مِن قَبْلُ لایُوَلُّونَ الْأَدْبَارَ وَ کاَنَ عَهْدُ اللَّهِ مَسُْئولا. با آنکه قبلاً با خدا پیمان جدی بسته بودند که پشت [به دشمن‏] نکنند؛ و باید بدانند پیمان خدا همواره بازخواست دارد.»

3ـ تحمل کردن پیامدهای انجام ندادن یا درست انجام ندادن کار پس از بازخواست. این معنی در سوره‌ی صافات آیه 24 بیان گردیده: «وَ قِفُوهُمْ إِنهَُّم مَّسُْئولُون‏. آنها را بازداشت نمایید؛ زیرا باید پیامد کارهای خود را تحمل نمایند.»

مسؤولیت در اصطلاح، یعنی پذیرفتن انجام دادن کاری با همه‌ی خطرهای احتمالی آن و آمادگی برای بازخواست شدن در برابر کسی که انجام دادن کار یا کارها را واگذار نموده و تحمل پیامدهای درست انجام ندادن وظیفه.[1]

منشأ مسؤولیت

منشأ مسؤولیت یا افراد است یا قرارداد و یا پروردگار. در این پژوهش، سخن از مسؤولیتی است که خداوند بر دوش پیامبرانش گذاشته؛ از این رو، پیامبران در برابر انسان‌ها پاسخگو نبودند و تنها در برابر خداوندی که مسؤولیت بر عهده‌ی آنها نهاده پاسخگو بودند. همچنان که در سوره‌ی جن آیه 21 فرمود: «قُلْ إِنی‏ِ لَا أَمْلِکُ لَکمُ‏ْ ضَرًّا وَ لارَشَدًا.»

همچنین، پاداش مسؤولیت پیامبران هم با خداوند بوده و نه با انسان‌ها؛ همچنان که در سوره‌ی شوری آیه 23 می‌فرماید: «... قُل لاأَسَْئلُکمُ‏ْ عَلَیْهِ أَجْرًا... بگو من برای رسالتم مزدی از شما نمی‌خواهم.»

رابطه‌ی مسؤولیت با اهلیت یا قابلیت و توانمندی فرد

هنگامی که واگذاری مسؤولیت از سوی آفریدگار باشد، با توجه به اینکه خداوند به تدبیر امور مصالح مردم داناتر می‌باشد، از میان هر مردمی هر که را مصلحت بداند، او را مسؤول قرار می‌دهد. پس هر کسی که ویژگی‌های مناسب داشته باشد، از سوی پروردگار دارای مسؤولیت می‌شود. همچنان که در سوره‌ی آل عمران آیه 56 می‌فرماید: «قُلِ اللَّهُمَّ مالِکَ الْمُلْکِ تُؤْتِی الْمُلْکَ مَنْ تَشاء... بگو: «بار خدایا! فرمانروایی از آن توست؛ هر کس را که خواهی، فرمانروایی بخشی...»‏

مهم‌ترین ویژگی‌هایی که فرد را شایسته‌ی گرفتن مسؤولیت از خداوند می‌کند، چنین است:

1ـ سختگیر بودن با کافران و مهربان بودن با مؤمنان. همچنان که در سوره‌ی فتح آیه 29 فرمود: «محَُّمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَ الَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنهَُم‏...»

2ـ تنها برای خشنودی پروردگارش انجام وظیفه نماید و نه چیز دیگر. همچنان که در ادامه‌ی همین آیه می‌فرماید: «...یَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّنَ اللَّهِ وَ رِضْوَانًا...»

3ـ راستگو و راست‌کردار باشد. آن گونه که در سوره‌ی احزاب آیه 22 فرمود: «...وَ صَدَقَ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ‏...» 4ـ هر چه را خداوند به او وحی می‌کند، بپذیرد و چون و چرا نکند. سوره‌ی بقره آیه 285ـ «آمَنَ الرَّسُولُ بِما أُنْزِلَ إِلَیْهِ مِنْ رَبِّه‏...»

5 ـ آنچه را ایزد دانا به او وحی می‌کند، به مردم برساند و چیزی را پنهان نکند. سوره‌ی مائده آیه 67 ـ «یا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّک‏...»

6ـ داشتن سعه‌ی صدر و نرمخویی حتی در هنگام سخن گفتن با بدکاران و به نرمی سخن گفتن با آنان. سوره‌ی آل عمران آیه 159ـ «فَبِمَا رَحْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ لِنتَ لَهُمْ وَ لَوْ کُنتَ فَظًّا غَلِیظَ الْقَلْبِ لاَنفَضُّواْ مِنْ حَوْلِکَ فَاعْفُ عَنهُْمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَ شَاوِرْهُمْ فی الْأَمْر.... پس به [برکتِ‏] رحمت الهی، با آنان نرمخو [و پُر مِهر] شدی، و اگر تندخو و سختدل بودی قطعاً از پیرامون تو پراکنده می‏شدند. پس، از آنان درگذر و برای‌شان آمرزش بخواه، و در کار [ها] با آنان مشورت کن...‏»

مسؤولیت‌های پیامبر در قرآن

در پیشگفتار، به مهم‌ترین مسؤولیت‌های پیامبر در قرآن اشاره شد مانند: تبشیر، انذار، تذکر، دعوت به سوی خدا، خواندن آیه‌های خداوند برای مردم، آموختن کتاب و حکمت به آنان، تزکیه آنها و قضاوت در اختلاف‌های‌شان؛ ولی چون موضوع این پژوهش مسؤولیت سیاسی پیامبر در زمینه‌ی روابط خارجی می‌باشد، از شرح دیگر مسؤولیت‌های ایشان خودداری می‌شود.

مسؤولیت‏ سیاسی پیامبر

آیه‌هایی که در باره‌ی مسؤولیت ‏سیاسی پیامبر در قرآن کریم آمده، به چند دسته تقسیم می‏شود:

1 ـ آیه‌هایی که به مساله‌ی اطاعت از پیامبر می‏پردازند

این دسته از آیات، اطاعت از پیامبر را به شکل‏های گوناگون مورد توجه قرار داده‏اند. در مواردی «اطاعت‏ شدن‏» از اهداف ارسال همه‌ی پیامبران معرفی می‌شود:

ــ «وَ مَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلَّا لِیُطَاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ...‏ و ما هیچ پیامبری را نفرستادیم مگر آنکه به توفیق الهی از او اطاعت کنند.» (نساء/64)

در مواردی اطاعت از پیامبر، به مثابه‌ی اطاعت از خداوند شمرده شده است. مانند:

ــ «مَّن یُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطَاعَ اللَّهَ...‏ هر کس از پیامبر فرمان بَرَد، در حقیقت، خدا را فرمان برده‏...» (نساء/80)

آیه‌هایی که در آنها اطاعت‏ پیامبر، در ادامه‌ی اطاعت از خداوند قرار گرفته است:

ــ «قُلْ أَطِیعُواْ اللَّهَ وَ الرَّسُول‏...‏بگو از خدا و پیامبر [او] اطاعت کنید.» (آل عمران /32)

 


1ـ فرهنگ روبرت Le petit Robert پاریس: انتشارات روبرت، 1992 ص. 1688

دانلود ادبیات نظری تحقیق مسئولیت پیامبر در قرآن

  • فیض اله رحیمی سرداری
  • ۰
  • ۰

طرح کار افرینی کارخانه آرد

نکته:

این فایل شامل احداث کارخانه ارد و دستگاهای مورد نیاز کامل کارخانه ارداست همراه با توضیحات کامل مراحل احداث کارخانه ارد مقدمه کارخانجات تولیدی بعد از اخذ پروانه بهره برداری آماده هستند تا کالای ورودی را گرفته و شروع به کار کنند کارخانه آرد نیز بعد از اخذ این پروانه آماده دریافت گندم است تا شروع به فعالیت کند . و چون امروزه کل خرید گندم به وسیله اداره غله خریداری می شود اکثر کارخانجات آرد سازی با قرارداد با اداره غله کشور تعیین سهمیه می شوند . کارخانجات بسته به ظرفیت تولید کارخانه با اداره غله قرارداد می بندند سهمیه بر اساس تعهد سهمیه داده می شود . گندم آورنده با حواله های اداره غله کشور وارد کارخانه آرد می شود با مقداری که حواله تعیین کرده به آن آرد داده می شود و رسیدی از کامیون دار می گیریم . با اخذ رسید از راننده کامیون مقدار حواله آرد داده می شود مقدار حقوق کارخانه آرد بر اساس تنی آردی است که در آخر ماه تحویل داده میشود . دستمزد آسیابانی به وسیله سازمان حمایت از تولید و مصرف کننده تعیین می گردد و به وسیله اداره غله وجه آن پرداخت می شود . شرح عملکرد بخش اداری گندم با کامیون هایی که راننده آن حواله ای از اداره غله به دست دارد وارد کارخانه می شود . راننده به بخش اداری مراجعه کرده و وارد دفتر مدیر تولید و یا سر شیفت می شود . مدیر تولید کسی که تمامی مراحل کارخانه را اعم از دریافت گندم و تولید آرد و تحویل آن کنترل می کند . از طرف اداره غله به کارخانه دار سه دفتر مخصوص داده می شود به نام دفاتر واردات گندم , دفتر روزنامه و دفتر معین که در دست مدیر تولید است . کارخانه ابتدا گندم وارد شده را وزن می کند بعد آن را تخلیه کرده و ذخیره می کنند . اداره غله گندمی را که فرستاده تمامی مشخصات آن را که ضایعات آن مشخص شده و مشخصات آرد تولید شده تحویلی را در حواله ای که توسط راننده فرستاده شده مشخص کرده . پس در حواله میزان آرد تحویلی ونوع آرد آن مشخص شده تحویل مدیر تولید داده می شود . مدیر تولید تمام مشخصات حواله را وارد دفتر واردات گندم می کند که شامل شماره حواله , تاریخ ورودی ,وزن خالص گندم , میزان افت آن نوشته می شود . در دفتر روزنامه نیز ریز ریز حواله ها با تمامی جزئیات آن در طی روز صادر می شود نوشته می شود . گندم بدین شکل پذیرفته می شود و در کارخانه تبدیل به آرد می شود . حال برای تحویل آرد : اداره غله حواله ای می دهد که کارخانه آردی با این مشخصات در اختیار خریدار قرار دهد. خریدار وارد کارخانه شده و به مدیر تولید مراجعه می کند . مدیر تولید بر اساس میزان حواله , تولید کارخانه , مقدار مورد نیاز خریدار را به صورت ماهانه یا روزانه یا هفته ای این مقدار آرد تحویل بگیرید . پس خریدار راننده کامیونی را معرفی می کند و مقدار درخواستی وارد کامیون کرده و تحویل داده می شود و رسیدی از کامیون یا راننده اخذ می شود که به آن رسید تعیدیه تحویل میزان حواله نامیده میشود . که این اطلاعات یعنی اطلاعات آرد صادر شده در دفتر روزنامه ثبت می شود . مقدار حقوق کارخانه دار بر اساس تن آردی است که در آخر ماه تحویل داده می شود . نرخ تبدیل یک تن گندم به آرد تعیین شده بعداز پایان هر ماه میزان تولیدی را به ادراه غله داده می شود و حقوق به وسیله اداره غله که زیر مجموعه اداره بازرگانی است وجه پرداخت می شود . به طور کلی گندم به طور امانت وارد کارخانه می شود . از تخلیه گندم تا بارگیری کیسه های آرد بر عهده کارخانه دار است پس اگر کارخانه به اندازه مورد نیاز محاسبه شده اداره غله آرد تحویل ندهد خود کارخانه باید جوابگو باشد و از طرف شورای آرد و نان این مسئله پیگیری می شود. دفتر معین که توسط مدیر تولید نیز پر می شود در آخر ماه مشخص می کند که چند نفر خریدار وجود دارد و میزان آرد تحویل داده شده به این افراد نوشته شده است . انواع آردها با سبوس گیری متفاوت انجام می گیرد . در حوله ها ذکر شده این درصد آرد تحویل داده می شود که نشاندهنده مقدار درصد سبوس در آرد است . شرح عملکرد کارخانه مراحل فراوری گندم در کارخانجات آرد سازی از بدو ورود کامیونهای گندم به کارخانه تا خروج کامیونهای آرد از کارخانه های آرد سازی بدین شرح می باشد . اول باید بدانیم که کلیه گندم تولیدی کشور از نظر کیفیت یکسان نیستند و انواع گوناگون دارند و اغلب کارخانجات که به کیفیت آرد تولید شان اهمیتی قائل هستند سعی می کنند انواع گندمها را در انبارهای خاصی تخلیه کنند که در موقع آرد از انواع گندمها مخلوط جهت ارتقاء کیفیت آرد استفاده کنند . و اما از بدو ورود کامیون گندم در انبار یا سیلوها جهت تخلیه و همچنین جهت کنترل گرد و خاک گندمهای در حال تخلیه دستگاههای مکنده شروع به کار و گردو خاک احتمالی گندم را به انبارهای ضایعات هدایت می کند . از این جاست که کار اصلی مراحل فراوری گندم به آرد شروع می شود یعنی گندم به وسیله تسمه نقاله یا الواتر به دستگاههای بوجاری پوستگیری , شن گیری ,تخمه علف گیر و غیره طی مراحل خاص هدایت و بعد از آن که تمام ضایعات از گندم جدا و گندم کاملا پاک می شود . مراحل بعدی نم زنی به گندم شروع می شود متعاقب آن گندمهای نم زده جهت خراب و خشک شدن نسبی به سیلوهای خاصی هدایت که بعد از مدتی گندمها آماده آرد شدن می شود .فرق نم زدن با نزدن آن این است که اگر نم زده نشود کار جداسازی سبوس از گندم سخت تر می شود در نتیجه آرد سفید نمی شود . گندمهای آماده آرد شدن در داخل دستگاهها به آرد تبدیل می شوند و وارد لوله هایی می شود که تعدادی کارگر سر هر کدام از آن لوله ها ایستاده اند آنها کیسه را به دور آن لوله با کمر بندی محکم می کنند و با فشار دادن یک دکمه اندازه ای آرد وارد کیسه می شود و با برداشتن دست از روی دکمه ورود آرد قطع می شود بعد آن کیسه را وزن می کنند هر کیسه kg  40 آرد دارد سپس از میزان کردن آرد داخل کیسه با چرخ صنعتی سر کیسه ها را دوخته سپس تعداد کارگر دیگر کیسه ها را داخل انبار قرار می دهند . تخلیه گندم با جک و بیل برقی صورت می گیرد و آرد آماده در داخل کیسه توسط نوار نقاله بالا برده می شود و کارگر دیگر در بالای کامیون کیسه را گرفته و در داخل ماشین جا سازی می کند . کارخانجات انواع اقسام آرد را تولید می کنند که بعضی از آردها تولیدی از قبیل آرد صنعتی که مصرف آنها در کارخانه های ماکارونی , کارخانه بیسکویت سازی و قنادی ها و مقداری هم آرد خبازی تولید می شود که در اختیار نانوایی های شهر و روستا قرار می گیرد که بهترین نان از نظر کارشناسان پزشکی دنیا نانی است که صد در صد با سبوس طبخ شده باشد . انواع آرد مثل آرد وارسی که سبوس ندارد بر اساس نیاز هر چه آرد سفید تر شود سبوس آن کمتر می شود . آرد خبازی سبوس بیشتری دارد که هر چه سبوس بیشتر باشد غذاییت نان بیشتر است . ضایعات گندم از هم جدا شده و به انواع مختلفی تبدیل می شود مثل چینه مرغی , کلوخ , تخمه علف , کاه و خاک به غیر از خاک همه ضایعات گندم مورد استفاده دامداری هاست برای تغذیه دامها و طیور . بهداشت تمامی کارخانجات زیر نظر اداره بهداشت هستند از نظر تجهیزات , سلامتی کارگران , بهداشت کارگران و بهداشت محیط بررسی می شود تمام کارگران باید لباس مخصوص به تن داشته باشند . مشکلات

  • ناهماهنگی بین اداره غله با اتحادیه نانوا
  • به موقع تحویل ندادن گندم و در مقابل اتحادیه خواهان آرد زیاد بوده زیرا با سرد شدن آرد کیفیت نان ارتقاء می یابد .
  • اگر سازمان غله بیش از حد خصوصا در فصل خاصی گندم فرستد و یا حواله صادر نکند کارخانه با مشکل روبرو می شود .
  • چون اداره غله گندم را می فرستد شاید گندم خوبی نباشد در نتیجه اختلاف گندمها و ترکیب آنها جهت بالا بردن کیفیت از دست کارخانه خارج می شود .
  • کارخانجات با تمام ظرفیت اسمی خودکار نمی کنند به همین دلیل برای آنها به صرفه نیست .
  • اگر گندم دیر برسد برای کارخانه دار هزینه دارد

توقعات گندم از انحصار اداره غله خارج شود و خریداری گندم را بر عهده کارخانه دار بگذارد و در عوض تحویل آرد در انحصار اداره غله باشد تا کارخانجات جهت ارتقاء آرد تولیدی دستشان باز باشد . به عبارت دیگر علت عدم کیفیت نان فقط به این علت است که کیفیتی در آرد تولیدی کارخانجات نیست چون انگیزه در دریافت گندم و تبدیل به آرد و انتقال آن خلاصه می شود پس توجهی به کیفیت آن ندارند . اما اگر کارخانجات به طور خصوصی به دنبال گندم بوده سعی در بهبود کیفیت آرد تولیدی داشته و نتیجتا که کیفیت نان بهتر می شود .   طرح کار افرینی کارخانه آرد  

 

 

 

دانلود محصول

 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
  • فیض اله رحیمی سرداری
  • ۰
  • ۰
  • فیض اله رحیمی سرداری